Paste la cuptor cu spanac si branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - paste
  • - branza de oaie
  • - spanac, ceapa,usturoi
  • - 4 oua
  • - smantana
  • - pasta de tomate
  • - parmezan
  • - sare, piper, delikat

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp se caleste ceapa in putin ulei. Se adauga spanacul ( e bun si din ala congelat) si putina apa. Se mai pun cativa catei de usturoi taiati fin se calesc bine toate ingredientele.

Cand e gata spanacul, se pune intr-o tava de yena un strat de paste, apoi un strat de spanac si unul de branza rasa. Inca un strat de paste, unul de spanac si unul de branza rasa

deasupra. Se continua tot asa in limita inaltimii tavii

Se face o compozitie din oua batute + smanatana + putina pasta de tomate + sare si piper si se toarna deasupra pastelor din tava.

Se presara parmezan si se baga la cuptor pana este gata! Iti dai seama ca e gata dupa crusta aurie formata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise