Se fierb pastele dupa instrunctiunile de pe pachet. Eu am folosit fussili, dar se pot folosi orice tip de paste scurte. Intre timp, intr-o alta oala/tigaie, se pun condimentele, usturoiul si rosile si se lasa sa fiarba cam 4-5minute (atentie sa nu scada prea mult). Optional pentru cine ii place se poate adauga putin chilli sau paprika.
Cand sosul e gata, sigur au fiert si pastele. Le amestecam si punem intr-o tava termorezistenta sau o tava mai micuta (a mea cred ca are 10/20). Deasupra se rade cascavalul si se da la cuptor pana se topeste cascavalul, intre 5 si 10 minute in functie de tipul folosit. daca nu se tine post se poate folosi si alt tip de branza gen mozzarela sau parmezan.
Si gata! Serviti si va bucurati de o masa delicioasa si rapida!
Sa aveti pofta!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii