Se fierb pastele, dar doar pana sunt facute 80% in apa cu sare si putin ulei. Se amesteca telemeaua rasa cu casul si 150 gr smantana (daca telemeaua nu este sarata se poate adauga sare dupa gust). Un vas de ceramica se unge cu unt, se pun o treime din paste, jumatata din amestecul de branza, iar paste, branza si restul de paste. Deasupra se pune restul de smantana batuta cu oua. Se poate pune in amestecul de deasupra sare si piper dupa gust. Se pun la cuptor pana capata deasupra o culoare aurie.
Se pot pune si alte feluri de branzeturi, dupa gustul fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii