Se fierb pastele, dar doar pana sunt facute 80% in apa cu sare si putin ulei. Se amesteca telemeaua rasa cu casul si 150 gr smantana (daca telemeaua nu este sarata se poate adauga sare dupa gust). Un vas de ceramica se unge cu unt, se pun o treime din paste, jumatata din amestecul de branza, iar paste, branza si restul de paste. Deasupra se pune restul de smantana batuta cu oua. Se poate pune in amestecul de deasupra sare si piper dupa gust. Se pun la cuptor pana capata deasupra o culoare aurie.
Se pot pune si alte feluri de branzeturi, dupa gustul fiecaruia.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii