paste la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
paste la cuptor

Ingrediente

  • 1 pachet paste lungi
  • sare piper/200 grame carne
  • 3 oua
  • 200 g branza
  • 1 rosie
  • ketchup / bulion

Mod de preparare

se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava fiind unsa cu putin ulei de masline.

intre timp intr-un castron se bat ouale pana se fac omleta, apoi se taie marunt carnea si se adauga peste oua, la fel si rosia se taie si se adauga, se toarna compozitia peste pastee, se orneaza cu putina branza, apoi ketchup si se baga la cuptor timp de 30 de min

pofta buna

se serveste cu 1 pahar de bere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise