se fierb pastele intr-o oala cu apa pana devin moi. se scurge apa, paste sunt puse in taza, tava fiind unsa cu putin ulei de masline.
intre timp intr-un castron se bat ouale pana se fac omleta, apoi se taie marunt carnea si se adauga peste oua, la fel si rosia se taie si se adauga, se toarna compozitia peste pastee, se orneaza cu putina branza, apoi ketchup si se baga la cuptor timp de 30 de min
pofta buna
se serveste cu 1 pahar de bere
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii