Fierbeti pastele in apa cu sare. Taiem ceapa si usturoiul, le prajim in margarina. Adaugam vinul si lasam putin sa scada. Adaugam ciupercile si sunca taiata julien, lasam putin sa fiarba si adaugam rosiile taiate marunt, curatate de piele si seminte. Saram si piperam. Turnam smantina si mai lasam pe foc 5 min. Se pun pastele scurse pe o farfurie mai mare si pe deasupra se pune sosul de sunca. Se presoara patrunjel tocat. Se servesc calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii