Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita, acoperite cu capac pana preparam sosul ;-)
Taiem baconul cubulete, curatam si tocam usturoiul, frunzele de salvie le spalam si le taiem fideluta. Ciupercile spalate si bine sterse de apa, le taiem in felii.
Incalzim uleiul intr-o tigaie si adaugam baconul pe care il prajim pana devine crocant. Scoatem apoi bucatelele de bacon intr-o farfurioara pe hartie absorbanta si dam deoparte.
In grasimea rezultata adaugam usturoiul si salvia, lasam cateva secunde, apoi adaugam ciupercile. Amestecam si calim bine ciupercile cu usturoi si salvie. Cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam smantana in care am incorporat si amidonul. Amestecam totul bine, apoi adaugam bucatelele crocante de bacon. Omogenizam, asezonam cu sare, piper si fulgi chilii, aducem sosul la punctul de fierbere si dupa cateva clocote luam de pe foc.
Asezam pastele pe farfurie si deasupra punem cateva linguri generoase de sos cald.
Presaram cu frunze de salvie taiate fideluta :lol:
Pofta buna ! ;-)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii