Se taie baconul cubulete si se da la prajit.Carnea de vita se taie solzisori si se pune peste bacon.Se prajeste carnea pana capata o culoare aurie.Taiem ciupercile fidelute si prajim cu carnea cam 2-3 minute.
Peste carne turnam supa de carne(atentie!! trebuie sa fie calda sa nu se caleasca carnea),bulionul,vinul,ceapa,cimbrul,usturoiul taiat marut si foile de dafin.Se fierbe pana se ingroasa sosul si ceapa este transparenta.
Pastele se fierb in apa.Topim untul intr-o cratita(au o aroma deosebita facute la ceaun)si prajin pastele cam 2-3minute.Punem sosul peste paste si servim alaturi de un pahar de vin dulce.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii