Se taie baconul cubulete si se da la prajit.Carnea de vita se taie solzisori si se pune peste bacon.Se prajeste carnea pana capata o culoare aurie.Taiem ciupercile fidelute si prajim cu carnea cam 2-3 minute.
Peste carne turnam supa de carne(atentie!! trebuie sa fie calda sa nu se caleasca carnea),bulionul,vinul,ceapa,cimbrul,usturoiul taiat marut si foile de dafin.Se fierbe pana se ingroasa sosul si ceapa este transparenta.
Pastele se fierb in apa.Topim untul intr-o cratita(au o aroma deosebita facute la ceaun)si prajin pastele cam 2-3minute.Punem sosul peste paste si servim alaturi de un pahar de vin dulce.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii