Se curata ceapa si usturoiul, se spala si se toaca marunt. Se scurge tonul de ulei, se pune intr-un bol si se marunteste cu furculita.Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare, se adauga ceapa si se caleste pana devine sticloasa. Se adauga usturoiul si se lasa 10 secunde, apoi se pun rosiile din conserva si cele pasate. Se lasa sa fiarba aproximativ 30 min. Cu 5 min. inainte sa fie gata sosul, se adauga tonul, se sareaza si se pipereaza,se condimenteaza cu oregano si busuioc. Cat timp se face sosul, se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg pastele si se adauga peste sosul din tigaie; se amesteca bine si se mai lasa pe foc vreme de 2 min. Se impart pastele in farfurii, se rade deasupra cascaval Gouda si se decoreaza cu frunze de busuioc.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii