Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se coc nucile
7 minute sau pâna sunt crocante si aromate. Se
mareste temperatura cuptorului la 230°(, Când
nucile s-au racit suficient, se toaca bucati mari.
Într-o tava de 23 x 33 cm, se amesteca
sparanghelul cu porumbul si cu uleiul. Se coc
10 minute sau pâna când sparanghelul este fraged
si usor rumenit.
Între timp, Într-o oaia mare se fierb pastele
conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg,
pastrând 3/4 cana din lichidul În care au fiert. Se pun
Într-un castron mare.
La pastele din castron se adauga sparanghelul si
porumbul, lichidul pastrat, parmezanul, brânza de
capra, patrunjelul, sarea si piperul; se amesteca
bine. Se servesc presarate cu nuci.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii