Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se racoresc cu apa rece, tonul se scurge de ulei, porumbul se scurge de apa si se clateste in putina apa si se scurge.
Se pun pastele fierte intr-un castron, se adauga tonul scurs, porumbul, si se amesteca samantana cu maioneza si se toarna deasupra, se potriveste cu sare si piper.
Se serveste dupa ce a stat la rece 2 ore.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii