Punem uleiul la incins, tocam marunt ceapa si usturoiul, le calim putin, adaugam rosiile, oregano si 1 lingurita de zahar amestecand continuu. Tonul il pun intr-o strecuratoare si-l scurg de ulei, apoi il adaug si pe el peste rosii. Intre timp pastele le punem la fiert cu un pic de sare, pastele le punem numai cand fierbe apa, le lasam sa fiarba cat scrie pe punga, apoi le scurgem, nu le clatim cu apa rece, le rasturnam peste sosul care s-a format. Mai lasam 2 min pe foc apoi gata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii