Paste cu ton

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g paste fainoase
  • 3 rosii coapte
  • 1 cutie cu ton in ulei
  • 4 catei cu usturoi
  • sare
  • piper si zahar
  • jumatate de lingura

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu o lingura de sare. Cand s-au fiert se scurg de zeama si se spala cu apa rece. Intr-o tigaie se pune putin ulei,la incins. Usturoiul se piseaza si se caleste. Se adauga rosiile date prin razatoare si se amesteca. Cand s-au calit se adauga sarea, piperul si zaharul si se amesteca.

La urma se adauga si tonul maruntit. Daca are foarte mult ulei, se scurge un pic. Se amesteca si se ia de pe foc. Se rastoarna peste paste.

O reteta pe care o fac destul de des si care e agreata de copiii mei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise