Pastele se pun la fiert in apa cu sare, intre timp taiem sunca cubulete sau fasii mai maricele, ceapa o taiem julien, castravetii fasii, tonul se scurge de zeama(ulei). Dupa ce au fiert pastele se trec prin apa rece si se scurg, se pun intr-un castron si pe rand se adauga ingredientele: sunca, castravetii, ceapa, tonul, maioneza si sare dupa gust. Se amesteca toate ingredientele si se serveste cu lamaie stoarsa pe deasupra. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii