Se fierb pastele in apa sarata.In acest timp preparam sosul astfel:
-se incinge uleiul in tigaie
-se adauga usturoiul zdrobit si se tine cat se ingalbeneste,doar pentru aroma,dupa care se scoate.
-se adauga tonul si sosul de rosii si se lasa pe foc cam 5 minute pana se obtine un sos mai gros.Se amesteca din cand in cand,iar la sfarsit se adauga boiaua de ardei, piperul,busuiocul si sarea dupa gust si se ia de pe foc.
Intre timp,dupa ce pastele s-au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu sosul de ton.
Se servesc calde cu parmezan/cascaval ras.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii