Pastele - se fierb (in functie de instructiunile de pe ambalaj) adaugandu-se in apa putin ulei si putina sare sau delikat. Dupa fierbere se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Pentru. sos - uleiul se pune intr-o tigaie pusa la foc mediu. Se caleste ceapa taiata marunt apoi se adauga tonul din conserva, pasta de tomate si piper (in functie de preferinte), lasandu-se la foc inca vreo 5 min. Dupa ce sosul e luat de pe foc se adauga mozzarella si se amesteca; daca este necesar se mai adauga delikat.
Sosul astfel preparat se adauga in farfurii peste paste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii