Calim in unt, intr-o tigaie mai mare, 5 catei de usturoi zdrobiti sau taiati feliute foarte subtiri, apoi adaugam ciupercile feliate, stropim cu vin alb si lasam cca. 5 minute sa se caleasca. Separat, intr-o oala, punem pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare. Amestecam sunca taiata cubulete, smantana, faina si laptele si le turnam peste ciuperci, radem cascavalul deasupra, dam focul mic si lasam sa fiarba la foc foarte mic, pana ce se ingroasa sosul, amestecand sa nu se prinda de fundul tigaii. Condimentam, scurgem pastele de apa, turnam sosul deasupra si servim fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii