Se taie ceapa (ca pentru salata) si se pune in tigaie cu putin ulei si cu cubuletele de sunca afumata. Cand sunca este prajita bine se pune ardeiul iute uscat, bulionul si cubuletul de delicat, se acopera si se lasa la fiert 30 de minut. Cu zece minute inainte ca sosul sa fie gata se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand pastele sunt gata, se scurg de apa si se pun in tigaia cu sos si se amesteca bine. Cine doreste poate adauga si parmezan, dar eu prefer fara. In sos nu am pus sare pentru ca am pus cubuletul de delicat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii