Paste cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Paste cu spanac

Ingrediente

  • 300 g paste penne Hutton
  • 300 g spanac
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 linguri iaurt
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, timp de 7-10 minute.

In acest timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usor ceapa verde taiata rondele.

Se adauga frunzele de spanac si se continua calirea timp de 5-7 minute, pana ce acestea se inmoaie si scad in volum.

Se transfera in blender tot continutul din tigaie, se adauga iaurtul si se paseaza totul pana se obtine un sos cremos, uniform.

Se adauga dupa gust: sare, piper si suc proaspat de lamaie.

Pastele se scurg de apa, se aseaza pe platoul de servire si se stropesc cu sosul de spanac.

Se servesc imediat cu cascaval ras sau parmezan deasupra.

Reteta pregatita de Florentina @www.truedelights.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise