Pastele se pun la fiert in apa cu sare, timp de 7-10 minute.
In acest timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usor ceapa verde taiata rondele.
Se adauga frunzele de spanac si se continua calirea timp de 5-7 minute, pana ce acestea se inmoaie si scad in volum.
Se transfera in blender tot continutul din tigaie, se adauga iaurtul si se paseaza totul pana se obtine un sos cremos, uniform.
Se adauga dupa gust: sare, piper si suc proaspat de lamaie.
Pastele se scurg de apa, se aseaza pe platoul de servire si se stropesc cu sosul de spanac.
Se servesc imediat cu cascaval ras sau parmezan deasupra.
Reteta pregatita de Florentina @www.truedelights.ro cu paste oferite de Hutton.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii