Se pune la fiert apa cu delikat. Cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si se lasa la fiert aproximativ 15 minute.
Intre timp, se toaca marunt kaizerul si se pune la calit in cele 3 linguri de unt.
Dupa ce s-a rumenit, se adauga ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat si nu in ultimul rand ardeii maruntiti. Dupa ce s-au calit se adauga ciupercutele spalate si tocate si ele dupa preferinte. Se lasa totul la foc mic , pana ce apa lasata de ciupercute scade.
Peste aceste ingrediente se adauga sucul de lamaie si sucul de rosii.
Se lasa sa sa dea cateva clocote apoi se opreste focul.
Peste aceasta compozitie se adauga jumatate din cascaval ras si patrunjelul tocat, sarea, piperul dupa gust.
Intr-un vas de ena sau de lut, se adauga pastele scurse de apa , peste ele se pune sosul obtinut, se amesteca bine, iar deasupra , se pune restul de cascaval ras.
Se baga la cuptorul bine incins, pentru inca 15 minute.
Nu am avut aparatul sa fac poze.. Reteta am facut-o cu ingredientele care le aveam prin casa si am descoperit ca este delicioasa ! Sa aveti pofta !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii