Se pun pastele la fiert impreuna cu uleiul si de preferinta un praf de sare , apoi taiati ciupercile in 2, se taie ceapa (marunt) si se taie si pieptul de pui in bucatele mici si se pun toate la prajit intr-o tigaie cu ulei incins dupa care puneti o canuta cu apa pt ca uleiul sa nu stropeasca. Dupa ce pastele s-au fiert le puneti intr-o tava si puneti bucatele de brocoli mai mari peste ea si adaugati si contiunutul din tigaie. Dupa care puneti un praf de sare si piper apoi le bagati la cuptor si mai puneti vinul alb in tava. Asteptati 20 de min, o jumatate de ora si puteti sa serviti deoarece se servesc fierbinti. Un vin rosu demi-dulce ca de ex : merlot ar fi o companie desebit de buna la mancare.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii