Fierbi pastele cu putina sare, la jumatate din timpul expus pe cutie. Separat, intr-o tigaie sau cratita care se poate acoperi, pui rosile, cu zaharul (ca sa le taie acidul) si cu vegeta (daca pui vegeta nu mai pui sare) si lasi totul acoperit, la foc mediu, 10 min. dupa care adaugi pastele (bine scurse din apa de fiert) si busuiocul, sau ce condiment vrei tu (se poate fara niciunul) si lasi pastele sa se termine de fiert in sosul de mai sus. Pui totul in farfurie si adaugi parmigiano, optional se poate adauga si o lingurita de ulei de masline crud.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii