In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg.
In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg, fara sa se arda, doar cat isi elimina aroma si se scoate; se adauga apoi ceapa tocata marunt, ciupercile foarte bine spalate, scurse si taiate marunt.
Dupa ce a scazut apa din ele, se adauga vinul si se lasa la fiert, pana scade, iar aroma vinului a intrat in ciuperci.
Se adauga acum smantana, se lasa pe foc, amestecand pana se ingroasa putin, se potriveste de gust, apoi se opreste focul.
Intr-un vas cu apa si sare, se fierb pastele 8-10 min, fiind facute din faina de grau dur, necesita un timp mai mare.
Se strecoara, iar dupa ce sunt bine scurse, se pun pe un platou, deasupra sosul de ciuperci, apoi se serveste.
Un deliciu!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii