Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.
Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.
Cand acestea sunt calite foarte bine,se scot cateii de usturoi si se adauga ciupercile,sosul si mirodenii dupa gust,se lasa pe foc 5-10 minute.
Se strecoara pastele si se adauga peste sos.
Se serveste cu mult cascaval ras deasupra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii