Se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj.
Se toacă ceapa mărunt, se taie somonul și mozzarella bucățele.
Se pune ceapa la călit în puțin ulei încins. Se adaugă smântâna și mozzarella și se lasă pe foc până se topește parțial mozzarella. Se adaugă somonul, busuioc, piper și foarte puțină sare. Se lasă să dea un clocot, 2-3 minute.
Într-o farfurie se servesc paste cu sos deasupra. Se adaugă mărar tocat mărunt și parmezan ras.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii