Pastele le-am pus la fiert conform indicatiilor de pe pachet, apoi le-am scurs si le-am impartit in mod egal in 4 boluri.
Floretele de broccoli au fiert si ele al dente si apoi le-am scurs si le-am impartit echitabil pentru toata lumea :-) . Am taiat fasii somonul, l-am adaugat peste pastele cu broccoli si am presarat parmezan.
Personal, ador broccoli cu piper, asa ca am pus si asa ceva. Nu am mai adaugat sare fiindca era indeajuns de sarat parmezanul, dar asta depinde de gustul fiecaruia ;-) .
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alexandra @www.dulceatadetrandafiri.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii