Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu usturoiul intreg si foile de dafin,se calesc ,amestecad incontinuu,adaugand din cand in cand putina apa; se aduga somonul taiat felii sau cuburi,patrunjelul se mai calesc impreuna dupa care se adauga smantana,si se ia de pe foc;
Pastele se fierb in apa cu sare,se scurg se pun peste sosul de somon,se amesteca bine pt a incorpora sosul,se servesc;
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii