Se fierb pastele in apa cu sare.Se respecta timpul de fierbere indicat pe ambalaj.
In timp ce fierb pastele, se prepara sosul astfel: se taie somonul in patratele mici.
Intr-o tigaie mai mare, se pune uleiul si somonul taiat.
Se lasa la foc mic si se amesteca, timp de 5 min. Isi va schimba culoarea (devine mai deschis).Adaugati smantana,si amestecati bine totul la foc mic.Se lasa sa dea cateva clocote.
Se scurg pastele (nu se clatesc) si se toarna in tigaie, peste sosul cu somon si smantana, amestecand pe foc pastele cu sosul cca 1 minut.
Serviti calde.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii