Pregatim mai intai carnea pentru ca trebuie sa stea putin cu condimente. Pieptul de pui il spalam bine in apa rece si il taiem bucati mici . Intr-un castron asezam carnea , peste ea punem sosul de soia , sare,piper (atentie mare la sare , nu trebuie multa deoarece sosul de soia este sarat ; sarea poate chiar sa si lipseasca ) si ghimbirul taiat foarte subtire .
Le amestecam si lasam carnita sa se odihneasca .
Intr-o oala mare cu apa si sare fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet . Le scurgem de apa .
Intr-o alta oala punem apa si sare si cand da in clocot punem buchetele de brocoli . Lasam cam 2 minute , nu mai mult . Scoatem brocoli in apa rece cu gheta , sau apa de la frigider . In acest fel ne asiguram ca brocoli nu va fi prea gatit.
Intr-un wok , la foc mare punem pieptul de pui si il lasam sa se rumeneasca putin .
Pastele scurse de apa le asezam intr-un vas termorezistent imprastiindu-le pe toata suprafata vasului. Punem peste pieptul de pui si buchetele de brocoli , iar peste toate punem crema de soia.
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 15 minute.
Servim calde cu cascaval razuit , smantana , crema de soia sau orice alt sos va place . Pofta buna .
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii