Ceapa se curata, se spala si se taie marunt apoi se pune la prajit in tigaie cu ulei, cind s-a rumenit putin se adauga mazarea, sunca presata faiata felii lungi, smintina, sare piper, si 1 pahar apa se lasa la fiert pina scade, amestecind continuu.
Separat se pune apa la fiert pt. paste cu 1 lingura sare, cind a clocotit se adauga pastele si se fierb cit scrie pe punga. Cind sunt gata se scurg de apa si se amesteca cu sosul.
Se servesc cu formaggio (cascaval mai dur) ras deasupra.
E f. bun, aceasta reteta am invatat-o in Sicilia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii