Paste cu piept de pui si praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu piept de pui si praz

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • smantana (aprox 200 ml)
  • paste
  • cascaval
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste prazul cu ardeiul rosu maruntiti in putin ulei, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se adauga pieptul de pui taiat fasii. Separat se amesteca smantana cu un galbenus de ou. Cand pieptul de pui este facut se adauga peste smantana. peste pastele fierte se adauga sosul, se orneaza cu ceapa verde maruntita si cascaval ras. pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise