Ardeii copti ii taiem cubulete.
Spalam rosiile si le taiem cubulete. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Taiem pieptul de pui tot cubulete si il prajim in ulei7-10 minute. Cand este aproape facut se adauga ceapa tocata foarte fin, mai lasam 2 minute la prajit, adaugam rosiile decojite de pielita si ardeii taiati deja.
Condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba inca 5 minute. La final adaugam usturoiul zdrobit si frunzele de busuioc tocate marunt. Busuiocul va da o savoare deosebita preparatului.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii