Paste cu nuci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste fainoase
  • 200 gr miez de nuca
  • 6 linguri de zahar tos.

Mod de preparare

Pastele fainoase (paste scurte sau chiar taitei de casa-vezi reteta) se fierb in apa cu sare. Dupa strecurare se amesteca cu miezul de nuca pisat mai mare(dupa ce a fost uscat in cuptor si frecat intre palme pentru a se curata de cojite), cu zaharul, si dupa preferinta, cu putina scortisoara sau coaja de portocala (confiata sau pregatita dupa reteta cu sirop si alcool).Se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise