Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam putin sa nu se prinda intre ele. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, apoi le strecuram. Pana se scurg de apa, macinam miezul de nuca. Punem untul la topit, adaugam pastele si putina sare si le invartim cu o lingura ca sa ajunga untul peste tot, apoi le lasam sa se caleasca in unt 5 minute. Turnam pastele in farfurie si le presaram cu nuca macinata, apoi punem deasupra lor zaharul vanilat. Putem adauga si praf de scortisoara (optional).
Se lasa sa se patrunda aromele si servim.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii