Se fierb pastele al dente in apa multa cu sare, se tin sub jetul de apa rece si se lasa sa se scurga bine. Morcovii curatati de coaja se taie felii, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt. Ardeiul iute taiat in doua si curatat de seminte se toaca si el. Se prajesc feliile de morcov in uleiul incins, dupa care se mai dunstuiesc inca 3 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul iute si se lasa si ele sa se caleasca vreo cateva minute. Se incorporeaza zeama de legume si untul, apoi pastele scurse, se lasa sa se incalzeasca si ele in zarzavatul fierbinte si se servesc imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii