Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le , amesteca-le cu 1 lingura ulei de masline cu ardei iute si usturoi si pune-le deoparte.
Incinge uleiul ramas intr-o tigaie si caleste ceapa pana cand incepe sa se inmoaie, aprox.5 minute, adaugand si 25 ml vermouth.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna 100 ml vermouth ramas si lasa totul sa fiarba pana cand lichidul s-a redus putin.Adauga smantana si lasa sa dea intr-un clocot apoi adauga midiile si fierbe-le 5-8 minute.
Asezoneaza totul cu sare si piper negru, dupa gust si adauga ierburile.Amesteca si ia tigaia de pe foc.Toarna compozitia cu midii la paste si amesteca bine apoi serveste.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii