Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.Eu folosesc paste \"Gata\" -fierb repede, isi pastreaza forma si nu se lipesc intre ele.Se scurg bine si se clatesc cu apa rece.
Se pune o lingura de margarina intr-o tigaie si se pun pastele.Se calesc cateva minute.
Dupa ce s-au calit se pun intr-un bol si se amesteca cu :zaharul,stafidele,zaharul vanilat,marul dat pe razatoarea mare,scortisoara si nucile.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii