Paste cu mere si nuci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Paste cu mere si nuci

Ingrediente

  • 200g paste,
  • 2-3 linguri cu nuci macinate,
  • un mar,
  • cateva stafide,
  • o lingura margarina,
  • 2-3 linguri cu zahar,
  • zahar vanilat,
  • un praf de scortisoara

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.Eu folosesc paste \"Gata\" -fierb repede, isi pastreaza forma si nu se lipesc intre ele.Se scurg bine si se clatesc cu apa rece.

Se pune o lingura de margarina intr-o tigaie si se pun pastele.Se calesc cateva minute.

Dupa ce s-au calit se pun intr-un bol si se amesteca cu :zaharul,stafidele,zaharul vanilat,marul dat pe razatoarea mare,scortisoara si nucile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise