Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt, se adauga apoi slanina tocata marunt. Dupa 5 minute se adauga mazarea si supa si se lasa sa fiarba acoperit 10-15 minute. Acest sos se toarna peste pastele scurse, care au fost amestecate cu parmezanul. Se servesc imediat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii