Paste cu kaizer si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga paste spirale su tuburi scurte
  • 1ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1cutie ciuperci
  • pasta de bulion 200gr
  • cascaval 200gr
  • piper
  • oregano
  • sare
  • unt 100gr

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, se toaca ceapa marunt si ardeiul care se calesc in 50gr de unt, se adauga kaizerul taiat fasi si se lasa la calit cca 5 min dupa care se adauga ciupercile scurse de apa, piper, oregano dupa gust si la sfarsit pasta de bulion se mai lasa cca 10 min la foc mediu. Se unge o tava cu 50 gr unt si se adauga pastele scurse de apa si compozitia de kaizer, se amesteca in tava toate ingredientele dupa care se rade cascavalul pe deasupra. Se da la cuptor cca 20 min, se servesc calde dupa gust cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise