Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă clocotită cu sare, conform indicaților de pe ambalaj.
Se curăță și se toacă usturoiul. Se amestecă împreună cu smântâna, piper, busuioc, oregano și cu 3 linguri din apa în care au fiert pastele.
Se spală roșiile cherry și se lasă să se scurgă, apoi se taie jumătăți. Se taie cuburi brânza gorgonzola.
Se încinge cuptorul. Se scurg pastele și se așează jumătate din paste într-o formă de sufleu, unsă cu ulei, împreună cu amestecul de smântână, o parte din roșiile cherry și din brânză. Se repetă cu restul ingredientelor. La final se presară busuioc și oregano, dar și puțin parmezan. Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute, până se rumenește puțin la suprafață.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii