Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se spala fructele de mare si se lasa la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei intr-o cratita medie. Apoi se adauga fructele de mare si se lasa 5 minute.
Apoi se adauga vinul si se lasa pe foc medie 3 minute, dupa care se adauga cele 3 linguri de smantana lasand sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu piper, praf de usturoi, busuioc si oregano dupa gust.
Pastele se servesc cu sos, parmezan ras si putina lamaie stoarsa.
POFTA BUNA!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii