Paste cu ficat de pasare

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g ficat de pasare
  • 200g paste spirale sau melcisori
  • 100ml apa
  • 3lingurite ulei
  • 4 rosii mici
  • 1 lingura unt
  • sare.

Mod de preparare

Se inabuse intr-o craticioara ficatul impreuna cu apa si uleiul.Separat sefierb pastele cu putina sare si jumatate lingurita de unt.

Se unge un vas termorezistent cu untul ramas si se pun alternativ cate un strat de paste,un strat de ficat pana se termina toate ingredientele.Se aseaza deasupra rosiile taiate rondele si se introduce la cuptor pentru 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise