Dovleceiii spalati, uscati, taiati fasii pe lung, cu cutitul economic, se pun in tigaia cu ulei.
Dovleceiii spalati, uscati, taiati fasii pe lung, cu cutitul economic, se pun in tigaia cu ulei. Jumatate din fasii se calesc acoperite cu capac, amestecand din cand in cand, se scot pe o farfurie, se calesc si restul fasiilor tot la fel, apoi se amesteca cu fasiile deja calite, se adauga usturoiul pisat, ardeiul iute taiat rondele,4 linguri cu apa, apoi se amesteca totul cu pastele fierte si scurse bine.
Se potriveste de gust, daca sosul nu este scazut, se mai lasa putin pe foc, apoi se opreste, se pun pastele pe farfurie, se presara semintele de susan deasupra si se serveste.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii