Ingrediente
paste (noi am folosit tagliatelle), 1 bucată potrivită de somon, 2 bucăţi de file de cod, 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi, 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt, ulei de măsline, sare, 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
13 voturi
Mod de preparare
Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.
2. Într-un wok sau o tigaie adâncă punem 3-4 linguri de ulei. Când uleiul este încins adăugăm peştele.
Îl tragem în tigaie 3-4 minute, după care se adaugă usturoiul amestecat cu piperul roz şi pătrunjelul, lăsăm 1 minut, cât să se împrietenească şi adăugăm pastele. Se amestecă cu grijă şi se lasă 1-2 minute pe foc.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013
bun,bun,bun...