Uleiul se incinge intr-o tigaie apoi se adauga usturoiul si se caleste cateva secunde (avand grija sa nu se arda).Se adauga crevetii si se calesc 1 minut.Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mare pana cand o parte din lichid s-a evaporat.Se sareaza, dupa gust, si se adauga chili si boia de ardei dulce.Se amesteca, se ia cratita de pe foc si se adauga patrunjelul.
Intre timp se fierb pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugandu-se mazarea in ultimele 2 minute de fierbere.Se scurg si se amesteca cu compozitia din tigaie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii