Pune pastele la fiert în apă cu nişte sare himalayană.
Între timp toacă mărunt câte o mână din fiecare soi de ciuperci.
Într-o tigaie medie pune o lingură de ulei de dovleac, peste pune ciupercile şi puţin praf de ghimbir (aprox. 1 linguriţă)
Când consideri că s-au făcut, pune peste conserva de roşii tocate de la Heinz.
Mai lasă-le puţin pe foc.
Peste pastele scurse toarnă "sosul" din tigaie.
Peste o porţie de paste am pus puţin praf de drojdie inactivă, care înlocuieşte parmesanul pentru mine.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii