Ceapa tocata marunt se rumeneste in ulei,dupa care se adauga ciupercile.Peste se pune sucul de rosii impreuna cu bulionul si se lasa sa fiarba 5 min.Pastele se fierb separat in apa cu putina sare.Dupa ce s-au racit se adauga peste sosul preparat.Se mai lasa la foc mic aprox.5,10 min timp in care se pune din cand in cand apa calduta.Se servesc cu cascaval ras deasupra.
POFTA BUNA!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii