Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs.
Ciupercile curatate, le tocam marunt. Ceapa spalata o taiem fideluta.
Punem uleiul de floare intr-o tigaie , adaugam ceapa verde si ciupercile, sare, piper si calim cateva minute 8-10', pana ce apa lasata de ciuperci se evapora complet.
Pastele scurse, le golim intr-un bol si adaugam peste ele uleiul de masline si amestecam.
Punem pastele in farfurii, adaugam deasupra cateva linguri din amestecul de ciuperci si deasupra, presaram putin marar tocat pt un plus de aroma.
Simplu, rapid si bun . :-D
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii