Paste cu carne tocata de pui si mozzarella. Reteta simpla si delicioasa, pe placul intregii familii. Afla cum sa prepari acest fel de mancare savuros si rapid, in cativa pasi simpli.
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga condimentele de ierburi si boia, se amesteca repede apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca si se lasa la calit pana se albeste binecarnea de pui. Se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cratita si se lasa 5 minute sa fiafba in sucul propriu. Se adauga apoi rosiile pasate si se amesteca. Se lasa sa mai fiarba impreuna cca 10 minute. Se mai adauga sare si piper daca este nevoie, se pun verdeturile, zaharul brun si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se ia de pe foc.
Se pregateste o tava. Se pune jumatate din cantitatea de paste apoi jumatate din sosul cu carne, restul de paste si deasupra se intinde restul de sos. Se rade deasupra mozzarella si se dala cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 20 de minute sau pana se rumeneste frumos deasupra.
Incearca si reteta de sos ragu alla bolognese, penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii sau spaghete cu sos gorgonzola si nuci. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii