Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Carnea tocata se pune la prajit in ulei. Se condimenteaza dupa gust. Dupa ce s-a prajit, se adauga putina apa cat sa iasa un sos mai gros. Se pune bulionul, putin otet si putin zahar (gustati inainte sa adaugati aceste ingrediente, veti simti diferenta).
Pastele se scurg, se aseaza in farfurii iar carnea se aseaza deasupra frumos. Se rade putina branza deasupra.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii