Ceapa tocata marunt si usturoiul tocat le-am pus 5 minute la calit in 2 linguri de ulei,Dupa care am adaugat si bucatile de carne si am mai calit putin si carnea, Cand sa calit ceapa, usturoiul si bucatile de carne, punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba carnea bine,(eu am pus o cana si cand a scazut am mai pus inca una),Cand a fiert carnea, punem sare si piper dupa gust si 2 linguri de bulion si mai lasam putin sa fiarba, intre timp scurgem spaghetele care le-am fiert separat in apa cu sare,Am pus si pastele peste sosul cu carne, mai lasam 5-10 minute,Am amdaugat si patrunjelul tocat si am terminat pastele cu carnita,
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii